Міський голова Южного перевірив, як тривають роботи з благоустрою та ремонту дороги по вул. Григорівського Десанту, буд.28.

Городская хроника Новости

Сьогодні, 30 липня, міський голова Володимир Новацький разом із заступниками, секретарем міської ради, керуючим справами виконавчого комітету та представниками депутатського корпусу відвідав місце проведення та хід виконання робіт з благоустрою та ремонту дороги по вул. Григорівського Десанту, буд.28.

Нагадаємо, що 1 липня під час особистого прийому до міського голови звернулися мешканці з проханням про благоустрій та ремонт дороги за цією адресою. Вже наступного дня, 2 липня, міський голова організував виїзну нараду. Там їх зустріла ініціативна група мешканців, яка висловила свої питання щодо благоустрою прибудинкової території та заміни системи теплопостачання від бойлерної.

За результатами огляду місцевості Володимир Новацький доручив до 1 жовтня цього року провести роботи з заміни теплотраси. Також було дано вказівку забезпечити виконання робіт з благоустрою території після завершення ремонту тепломережі.

Втім, роботи планують завершити навіть раніше встановленого терміну. Саме це сьогодні зазначила головний інженер товариства «Стройспецтехніка» Наталія Морозенко. За її словами, роботи активно ведуться, матеріалами повністю забезпечені.

Міський голова зазначив: «Закінчимо роботи тут і перейдемо до наступного двору. Загалом на цей та наступний двір потрібно близько 4 мільйонів гривень. Окрім заміни теплотраси, необхідно також провести благоустрій територіі.”

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.