В Южному провели в останню путь навідника Дмитра Стружевського

Городская хроника Новости

Сьогодні, 5 серпня, Южненська громада попрощалася ще з одним Захисником України – Дмитром Стружевським, навідником 2 механізованого відділення механізованого батальйону в/ч А4718. Дмитро, 1996 року народження, віддав своє життя, виконуючи свій обов’язок із захисту нашої Батьківщини, її незалежності та територіальної цілісності.

Церемонія прощання відбулася за адресою вул. Будівельників, 21. Вшанувати пам’ять Героя прийшли рідні, близькі, побратими, сусіди, а також представники міської ради та виконавчого комітету.

З прощальним словом виступила заступниця міського голови, керівниця управління освіти Олена Баранецька.

«Ми вкотре зібралися, аби провести військового з нашої громади… Я впевнена, що його чекало щасливе майбутнє у мирній країні. Але ворог переступив наш кордон. Саме завдяки тому, що наші хлопці не роздумуючи, у лютому 2022 року пішли туди – ворог не прийшов до нас. Ми будемо дякувати кожному, хто захищає і захищав нашу Україну. Будемо дякувати всім хлопцям, які сьогодні в окопах і захищають нас з вами. Дають нам можливість далі жити. Звичайно, ми не зможемо замінити втрату, не зможемо поповнити втрату родини, але найголовніше, що ми можемо робити – це памʼятати і молитися за кожного, хто загинув за Україну», — сказала Олена Баранецька.

Щирі співчуття рідним і близьким Дмитра. Вічна пам’ять Захисникам України, які віддали своє життя за нашу Батьківщину, за кожного з нас.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.