Компенсація витрат роботодавця на оплату праці працевлаштованої особи з числа внутрішньо переміщених осіб

Городская хроника Новости

08 серпня 2024 року ознайомлено з позитивним рішенням керівництва Одеського обласного центру зайнятості та укладено договір про компенсацію витрат роботодавця на оплату праці працевлаштованої особи з числа ВПО Наталі С. Надала роботу продавця непродовольчих товарів для ВПО підприємниця Южненської міської територіальної громади Вікторія Сандюк.
Начальник Южненського відділу Ірина Черепащук зазначає, що компенсація здійснюється у розмірі фактичних витрат на оплату праці такої особи, але не більше двох мінімальних заробітних плат (16 тисяч гривень).


Тривалість компенсації становить 6 місяців для осіб, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні 12 місяців, за кожен непарний місяць. Умова – збереження гарантій зайнятості ВПО протягом періоду, що перевищує тривалість виплати удвічі.
Роботодавець може подати заяву на компенсацію до центру зайнятості протягом 2 місяців із дня працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

За компенсацією та консультаціями звертайтесь до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості за адресою м. Южне, вул. Т.Г. Шевченка, 6 або за телефоном: 068-8853227

Джерело інформаційного матеріалу сторінка Южненський відділ Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості в соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “Компенсація витрат роботодавця на оплату праці працевлаштованої особи з числа внутрішньо переміщених осіб

  1. Сандюк жидовского происхождения. Ты лучше порядок наведи, собак вонючих убери, а то жидовки твои уже весь Южный засрали.

  2. Сандюк зачем тебе столько собак? ты шаурму решила открыть?……..

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.