🏆🤼🤾🏻⚽️🏀🚣🏻У Южному до Дня фізичної культури і спорту нагородили тренерів та спортсменів.

Южный спортивный

13 вересня відбувся святковий захід біля фізкультурно-спортивного комплексу «Олімп» @sok.olimp ,де зібралися представники міської влади, депутати, тренери та спортсмени.
Привітання та грамоти отримали тренера та спортсмени, які прославляють нашу громаду та досягають дуже високих результатів!

Після урочистих заходів для всіх гостей були показові виступи від наших спортсменів (вільна боротьба, баскетбол, волейбол, гандбол, футбол). Наприкінці виступів всіх чекала масова танцювальна руханка!

Прийміть щирі вітання з Днем фізичної культури і спорту України!🇺🇦
У ці непрості часи, коли наша країна переживає війну, щоденна психологічна тривога і стрес стають нашими супутниками. Саме тому рухова активність та заняття спортом набувають особливого значення для нашого здоров’я, зміцнення духу і підтримки морального стану.
Южненська громада пишається своїми спортсменами, які прославили нашу країну на багатьох Всеукраїнських та міжнародних аренах! Ваші досягнення — це приклад мужності, наполегливості та віри у перемогу.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.