Южненська громада попрощалася із Захисником України Сергієм Дубовим

Городская хроника Новости

8 жовтня Южненська громада схилила голови в скорботі, прощаючись з Сергієм Дубовим, мешканцем села Сичавка, старшим солдатом Збройних Сил України, який віддав своє життя, захищаючи Батьківщину.

Сергій загинув у бою в районі населеного пункту Дар’їно Суджанського району Курської області, виконуючи свій обов’язок як старший оператор-сапер в/ч А2582.

На площі Перемоги, біля пам’ятника Захисникам Вітчизни, зібралися рідні, близькі, друзі, мешканці громади, представники міськради та виконавчого комітету. З прощальним словом виступив Южненський міський голова Володимир Новацький:

“Ці дні важкі для кожного з нас, але найбільший біль відчувають рідні, прощаючись із сином, братом, другом. Ми збираємося на цій площі майже щотижня, вшановуючи наших Героїв, і кожна така зустріч залишає слід у серці. Ця земля стає святою, кожен її сантиметр пронизаний молитвами й скорботою. Ми маємо зберегти пам’ять про цих хлопців, і збудуємо меморіал, де золотими літерами будуть викарбувані їхні імена. Це місце стане священним для кожного, хто приходитиме покласти квіти й згадати про тих, хто віддав життя за нашу Перемогу. Вічна пам’ять Сергію! Слава Україні!”

Зі словами пам’яті виступила також класна керівниця загиблого, Олена Федорівна, яка згадувала Сергія як золоту дитину, вірного та уважного до всіх, хто його знав.
“Він завжди поважав учителів, брав участь у шкільних заходах, допомагав усім, хто потребував. І після закінчення школи завжди вітався при зустрічі зі словами «бережіть себе» Я прошу не забувати його. Це мужній воїн, золота дитина”, — з трепетом поділилася вона.

Сьогодні в громаді оголошено День жалоби. На знак скорботи було приспущено Державні Прапори на будинках і спорудах громади.

Вічна пам’ять Сергію Дубовому. Він назавжди залишиться у серцях тих, хто шанує його подвиг.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.