Прощання з військовослужбовцем Олександром Володимировичем Матвійчуком

Городская хроника Новости

Сьогодні на площі Перемоги в Южному відбулася церемонія прощання з військовослужбовцем Олександром Володимировичем Матвійчуком, солдатом механізованого батальйону в/ч А4699. Олександр, 1987 року народження, вважався зниклим безвісти та загинув 23 червня 2023 року в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Попрощатися з героєм прийшли його рідні, друзі, небайдужі мешканці Южненської громади, представники виконкому та міської ради. Під час жалобної церемонії виступив Южненський міський голова Володимир Новацький, який висловив слова співчуття рідним і зазначив:

«Цього тижня ми вже вдруге збираємося тут, аби провести в останню путь військових нашої громади. Сьогодні оголошено траур у Южному, приспущені державні прапори, заборонені всі заходи. Жалоба також оголошена по всій Одеській області через вчорашню трагедію, спричинену рашистами. Багато загиблих, поранених, серед постраждалих є діти… Дуже хочеться, аби ми якомога рідше збиралися на цій площі з таких причин. Але я впевнений, що Перемога буде, і буде скоро. Вічна пам’ять Олександру! Слава Україні!»

🙏Южненська громада завжди пам’ятатиме своїх захисників, які віддали життя за свободу і незалежність України. Вічна слава Олександру Матвійчуку та всім воїнам, які загинули на полі бою. Пам’ять про них житиме в наших серцях назавжди.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.