Южненський міський голова Володимир Новацький провів робочу поїздку на об’єкт, де тривають будівельні роботи зі встановлення газової когенераційної установки, переданої місту у травні 2024 року в рамках підтримки від фонду USAID.

Городская хроника Новости

Після отримання обладнання, Южненська міська рада виділила необхідні кошти на проєктні роботи та підготовку до монтажу установки, яка стане ключовим елементом у забезпеченні енергетичної стабільності в громаді.

Ця установка потужністю 600 кВт матиме можливість забезпечити автономну роботу міської котельні, що особливо важливо під час можливих відключень електроенергії в умовах війни та енергетичної нестабільності, у тому числі при повному блекауті.

Окрім того, її потужності буде достатньо для постачання електроенергії до міської лікарні — критично важливого об’єкта соціальної інфраструктури. У періоди надзвичайних ситуацій це дозволить медичному закладу функціонувати без перешкод, надаючи невідкладну допомогу мешканцям громади.

Джерело інформаційного повідомлення сторінка ЮМР у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.