Міський голова Володимир Новацький взяв участь у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Украина Южный вестник

На порядку денному обговорювалися основні аспекти стратегічного документа – Плану перемоги України.

Президент Володимир Зеленський представив цей план як важливий крок для зміцнення позицій нашої держави. Головна мета – забезпечити Україні право на справедливе життя та завершити війну надійним миром, що відповідає інтересам усіх громадян.

План перемоги став результатом співпраці широкої команди, до якої входять військові, дипломати, а також міжнародні партнери. Він вже здобув значну підтримку у світі, демонструючи потужну єдність серед наших союзників.

Національна підтримка цього плану свідчить про згуртованість українців навколо спільної мети – захисту свободи та майбутнього. Документ також прокладає шлях до проведення Другого Саміту миру, який повинен стати вирішальним кроком до переможного і справедливого миру, заснованого на міжнародному праві та наших оборонних можливостях.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.