В Южному на цьому тижні відбудеться засідання виконкому

Городская хроника

На порядок денний засідання виконавчого комітету винесено шість питань, одне виноситься вже вдруге. Мова йде про проект рішення щодо надання дозволу (терміном на 5 років) підприємцю Новицькому О.Ю на розташування рекламного засобу у вигляді інформаційного щита по вулиці Хіміків, 1/3В, який звернувся до міськради з відповідною заявою. Це питання члени виконкому мали розглянути ще 17 серпня, але тоді воно будо зняте для доопрацювання.

Члени виконкому розглянуть питання щодо встановлення нового тарифу на послуги КП «Южненський комунальний ринок». Підприємство змушене перерахувати тарифи на послуги у зв’язку із збільшенням орендної плати за землю та прожиткового мінімуму, а також з переходом на загальну систему оподаткування з ПДВ, згідно ЗУ № 3219-ІХ « Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» від 30.06.2023 року – пояснили на КП. Загальний вид діяльності даного підприємства – це надання торгівельних площ підприємцям, а також їх утримання згідно з санітарними нормами.

Враховуючи протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 липня цього року, члени виконкому планують внести зміни та доповнення до рішення «Про використання продуктів харчування з матеріального резерву», виклавши його в новій редакції.

Одне з питань стосуватиметься затвердження рекомендованих зразків надгробків на могилах військовослужбовців ЗСУ, а також інших військових формувань та правоохоронних органів або осіб з їх числа, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України у зв’язку з військовою агресією РФ. На засіданні робочої групи 7 вересня були попередньо погоджені рекомендаційні варіанти зовнішнього вигляду пам’ятників для військових. Саме їх місцева влада рекомендуватиме сім’ям полеглих Воїнів для встановлення на їхніх могилах. Ескізи мають виключно рекомендаційний характер і будуть затверджені задля того, аби надгробки на військовому цвинтарі мали уніфікований вигляд, проте останнє слово з цього питання – за родичами наших Захисників.

Детальніше про кожне з розглянутих питань та хід засідання ми розповімо в наших наступних матеріалах.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

3 thoughts on “В Южному на цьому тижні відбудеться засідання виконкому

  1. Дорога на дачи в Кошары продлила бы жизнь многим постоянно проживающим в массиве Кошары и детям и старикам.

  2. Вопросы дурня полная. В громаде полно проблем, вы хоть иногда помогаете или только требуете, наказываете и ругаете. Просто достали уже! На места никто не ездит, сидят по кабинетикам.

  3. Скажіть , будь ласка, а коли у нас станеться казка біля Казки ? Центр міста , кусок тротуару ви не можете привести до ума? Чи грошей більше треба чим на ті дороги що ви робите?

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.