Южненський міський голова після тривалої паузи відновив прийом громадян

Информ-панорама

В Южному відновили прийом громадян керівництвом міськради, який з початку введення воєнного стану був призупинений. Відтепер щопонеділка кожного нового місяця Южненський міський голова буде проводити прийом жителів нашої громади. Про це Володимир Новацький повідомив 2 жовтня у відеозверненні на каналі Южненського телебачення. Цього ж дня він провів першу зустріч з южненцями після тривалої паузи.

«Кожен перший понеділок місяця в мене буде прийом громадян. Приходьте, якщо виникли питання, але попередньо треба записатися, аби мене поінформували, щоб я розумів з якого питання до мене звертаються і щоб разом з нашими фахівцями міг підготуватись та надати людині вичерпну відповідь. Також щопонеділка діє прийом громадян в моїх заступників, начальників управлінь. Тепер є можливість більш конкретно спілкуватись з жителями громади. Також продовжуватиму виїзди в населені пункти нашої ОТГ для проведення зустрічей з населенням Сичавського та Новобілярського старостинських округів», – озвучив Володимир Новацький.

Адреса Южненської міськради: проспект Григорівського Десанту, 18. Номер телефону: (04842) 3 30 01.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.