Готель “Елада” у Южному відновлює свою роботу для підготовки збірної України з вільної боротьби до Олімпійських ігор

Городская хроника Новости

Спортивно-оздоровчий комплекс “Олімп” в Южному стає центром підготовки українських спортсменів до майбутніх Олімпійських ігор. Готель “Елада”, що входить у склад комплексу, знову відкриває свої двері після тимчасового припинення роботи.

Як пояснює Олександр Ануфрієв, директор комплексу, попередній орендар комплексу розірвав договір через складнощі у веденні бізнесу в сучасних умовах. Тепер, коли готель знову повернувся до управління комплексу – у працівників чималий обʼєм роботи.

«Перед нами стоїть серйозна робота: необхідно підготувати номери готелю та забезпечити всі умови для комфортного перебування наших гостей. Але ми зробимо все найкращим чином, аби забезпечити ідеальні умови спортсменам», — сказав Олександр Ануфрієв.

Загалом підготовчі заходи включали розробку проєктів рішень, які депутати розглянули на засіданні чергової сесії Южненської міської ради, яке відбулося вчора, 5 липня.

“Ми з працівниками розробили й підготували три проєкти рішень, які стосуються відновлення діяльності КНП «Олімп» та відкриття готелю. Ці проєкти були розглянуті на XLI черговій сесії Южненської міської ради Одеського району Одеської області 8 скликання 5 липня 2024 року. Рішення були підтримані мером та депутатським корпусом.”, — додав Ануфрієв.

Варто зазначити, що сам Ануфрієв спочатку не брав участі участі через конфлікт інтересів, але після певної дискусії саме його голос таки став вирішальним.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.