На базі КНП «Южненська міська лікарня»Южненської міської ради» введена в експлуатацію киснева станція MAS-OXY -30, роботи зі встановлення якої почались ще у 2021 році.

Городская хроника Новости

Також до кисневої станції прокладено окрему резервну електричну лінію, що дозволить їй працювати повністю в автономному режимі. Киснева станція – це сучасне рішення яке дозволить рятувати життя, знизивши навантаження на лікарів, яке було до цього. Особливо велике значення вона має у лікуванні пацієнтів хворих на пневмонію, коронавірусну інфекцію та з іншими ускладненнями при ураженні дихальних шляхів.

«Також ознайомились з роботою медичного закладу, оцінили злагоджену роботу медиків різних профільних відділень закладу. Перевірили установку кондиціонерів, які розподілені в кількості 6 одиниць в рамках реалізації програми Міністра охорони здоровʼя України, забезпечення комфортного перебування пацієнтів в медичних закладах. Оглянули наявність виробів медичного призначення, акцентував увагу на питаннях, які потребують доопрацювання та поставив нові завдання для реалізації зазначивши термін виконання»,- наголосив під час візиту у медзаклад перший заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов.

🙏

Департамент охорони здоровʼя ОДА дякує колегам за щоденну плідну працю, докладені зусилля для надання якісної медичної допомоги та розвитку медичної установи! Джерело інформаційного повідомлення сторінка Одеська обласна державна адміністрація у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “На базі КНП «Южненська міська лікарня»Южненської міської ради» введена в експлуатацію киснева станція MAS-OXY -30, роботи зі встановлення якої почались ще у 2021 році.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.