СБУ затримала чиновницю Южненської міської ради, яка виявилася агенткою фсб

Городская хроника Новости

СБУ затримали за співпрацю з фсб рф. чиновницю Южненської міськради, а саме начальника відділу-головного бухгалтера управління праці та соціального захисту населення Контррозвідка Служби безпеки нейтралізувала масштабну агентурну мережу фсб, яка готувала ракетно-бомбові та дронові удари рф по шести регіонах України.

У результаті багатоетапної спецоперації одночасно затримано 9 російських агентів у Дніпрі, Запоріжжі та Сумах, а також в Донецькій, Одеській та Кіровоградській областях. Для конспірації фігуранти діяли окремо, але «замикалися» на одного кадрового співробітника фсб.

Його особу вже встановлено Службою безпеки. За вказівкою російського спецслужбіста агенти збирали координати для вогневого ураження Сил оборони та об’єктів критичної інфраструктури. До складу ворожої групи входили дві чиновниці. Одна з них – посадовиця Дніпровської міської ради, інша – очільниця відділу в Южненській міськраді на Одещині. Вони встановлювали локації ППО та ключових електропідстанцій для коригування російських обстрілів по території обох регіонів.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “СБУ затримала чиновницю Южненської міської ради, яка виявилася агенткою фсб

  1. Цитата “Вони встановлювали локації ППО та ключових електропідстанцій”
    У нас электроподстанции бегают с места на место? Их надо отслеживать?

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.