Щочетверга у Южненському відділі Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості проходять інформаційні семінари для шукачів роботи.

Городская хроника Новости


Так, 16 серпня 2024 вчергове проведений такий захід, на якому клієнти отримали детальну інформацію щодо послуг та електронних сервісів служби зайнятості, особливостями їх отримання в умовах воєнного стану, основними положеннями законодавства щодо отримання допомоги по безробіттю, можливостями здійснення пошуку роботи, безкоштового навчання, навчання за ваучером та неформального навчання. Учасники отримали відповіді на запитання: що таке мікрогрант, як його отримати та використати, як отримати інформаційно-консультаційну підтримку щодо складання бізнес-плану та започаткування власної справи?
Всі долучились до активного спілкування, отримали відповіді на свої запитання.

Щоб оперативно поінформувати зацікавлених осіб про послуги та особливості роботи служби зайнятості в умовах сьогодення Южненський відділ розміщує анонси на офіційному сайті Южненської міської ради та на сторінці служби зайнятості у Фейсбуці.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.