Удар по продовольчій безпеці: російський ракетний обстріл пошкодив чергове судно з вантажем продовольства в порту Південний

Городская хроника Новости

Російські терористи продовжують завдавати ударів по українській інфраструктурі, зокрема по портах, які задіяні в гарантуванні продовольчої безпеки Європи та інших частин світу. Так, у ніч на 6 жовтня росія пошкодила цивільне судно “PARESA” під прапором Сент-Кітс і Невіс, що було завантажене зерном кукурудзи для експорту. Це сталось біля одного з причалів у морському порту Південний.

На щастя, ніхто з 15 членів екіпажу, громадян Єгипту та Сирії, не постраждав. Всього на судно було завантажено близько 6 тисяч тонн української кукурудзи. Це абсолютно цивільний вантаж.

“Загалом, це вже 20-те цивільне судно, що зазнало ушкоджень внаслідок російських атак. Кілька тижнів тому країна-терорист вдарила по судну, що везло пшеницю в Єгипет. Це ніщо інше, як спроби росії вплинути на успішну роботу Українського морського продовольчого коридору та поставити під загрозу світову продовольчу безпеку”, – сказав Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба.
Країною-терористом традиційно було заявлено про знищення нібито військового вантажу, що не відповідає дійсності.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.