В Южному відбулися відбіркові сутички з вільної боротьби до Олімпійських ігор

Городская хроника Новости

Сьогодні у спортивному комплексі «Олімп» міста Южного відбулися відбіркові сутички з вільної боротьби, які визначили кандидатів для участі в Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року в Парижі.

У ваговій категорії до 86 кг перемогу здобув Михайлов Василь, а в категорії до 125 кг першість здобув Хоцянівський Олександр.

Директор комплексу Олександр Ануфрієв прокоментував досягнення спортсменів: «Михайлов Василь продемонстрував високий рівень майстерності та завзяття. Він стане представником нашого регіону на Олімпійських іграх у Парижі. Я впевнений, що рідні стіни комплексу «Олімп» допомогли йому здобути цю перемогу».

У Париж на Олімпіаду відправляться також Мурази Мчедлідзе, який раніше виборов право представляти Україну у ваговій категорії 97 кг.

Також, Ануфрієв зазначив, що з поверненням готелю «Елада» у власність комплексу збільшаться можливості для підготовки спортсменів та організації змагань.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.