В Южному відбувся семінар з психологічної підтримки людей з інвалідністю

Новости Южный спортивный

У спортивному комплексі «Олімп» відбувся семінар, присвячений психологічній підтримці та адаптації людей з інвалідністю. Захід, який очолив видатний психолог і травмотерапевт Володимир Мойсей, зібрав тренерів комплексу та бійців, що зазнали поранень на фронті.

Володимир Мойсей — фахівець із багаторічним досвідом роботи, який спеціалізується на підтримці людей з інвалідністю. Окрім цього, він є адаптивним професійним спортсменом та рекордсменом Гіннеса України і світу. Семінар під його керівництвом став справжнім майстер-класом із глибокого розуміння потреб і труднощів, з якими стикаються люди після втрати кінцівок.

Під час тренінгу учасники обговорили такі важливі питання, як прийняття інвалідності як складної життєвої обставини, профорієнтація та підтримка у реалізації професійного потенціалу, а також правильна комунікація на тему інвалідності.

Тренери спортивного комплексу «Олімп» завдяки Володимиру Мойсею здобули безцінний досвід та знання, що дозволять їм ефективніше працювати з людьми, які пережили втрату кінцівок. Колектив комплексу висловлює щиру вдячність Володимиру Мойсею за його внесок у розвиток професійних навичок тренерів та його невтомну працю на благо людей, які потребують особливої уваги та підтримки.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.