В Южному запустять «Студентський автобус»

Городская хроника Новости

З 2 вересня 2024 року для студентів міста Южне почне курсувати новий «Студентський автобус». Він забезпечуватиме зручне транспортне сполучення між Южним і Одесою.

Автобус вирушатиме з Южного о 6:30 ранку. Місце посадки — внизу проспекту Миру, біля дзеркальної кулі. Додаткова зупинка буде біля торгового центру «Плаза» на скляній зупинці. Вартість проїзду становитиме 50 грн в один бік, оплатити проїзд можна буде безпосередньо в автобусі.

По дорозі до Одеси автобус здійснюватиме зупинки на Пересипському мосту, на вул. Пастера в різних точках — на перехрестях з вул. Старопортофранківською, вул. Торговою, біля Міського саду, а також на перехрестях вул. Преображенської з вул. Буніна, вул. Буніна з вул. Рішельєвською та вул. Рішельєвської з вул. Жуковського. Кінцева зупинка — Залізничний вокзал м. Одеса.

У зворотному напрямку автобус вирушатиме о 15:00 з Залізничного вокзалу Одеси, із зупинкою о 15:15 на перехресті вул. Преображенської та вул. Буніна.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “В Южному запустять «Студентський автобус»

  1. князь АРЭСТОВЫЧЪ самый достойный президент Урины :

    Слава Украине! А когда-то был бесплатный)) НУ то такое, Янукович плохой, тьфу на него

  2. не был он бес оплатным никогда. платили родители с завода и порта . а если не было проездного то брали деньги со студентов

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.