ВЕСЛУВАЛЬНИКИ ФСК «ХІМІК» АТ ОПЗ ЗДОБУВАЮТЬ МЕДАЛІ ЮНАЦЬКОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ

Городская хроника Новости

З третього по сьоме липня в Умані відбувся фінал командного чемпіонату України з веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат.

У змаганнях узяли участь 327 учасників з 19 областей України, змагалися представники 41 дитяче-юнацьких спортивних шкіл країни, юнаки та дівчата у вікових категоріях 2008-2009, 2010-2011 р.н.

Вихованці южненської ДЮСШ-ФСК «Хімік» посіли шосте місце у командному заліку за кількістю нагород. Наші спортсмени вибороли 2 золоті, 7 срібних та 4 бронзові нагороди.

Кращими стали Єгор Сажнєв та Олексій Мезей, їх здобуток – 🥇золота медаль на дистанції 1000 метрів в каное-двійці і 🥉бронзова медаль на дистанції 500 метрів. Тренують спортсменів Вікторія Капішинська та Сергій Чернишов.

Олександр Леонов та Марк Чоков вибороли по дві срібні медалі 🥈🥈 в байдарці-двійці на дистанціях 500 метрів та 1000 метрів, тренують спортсменів Сергій Мальков та Ганна Плетень.

🥉Бронзову нагороду на дистанції 500 метрів в байдарці-двійці одержали Сергій Дондіков та Святослав Процький (тренери Вікторія Капішинська та Сергій Чернишов).

🥈Успішно виступили наші вихованці і в естафеті – Олександр Леонов, Марк Чоков та Ілля Андросович показали другий результат та здобули срібну медаль.

👍👏Вітаємо спортсменів та тренерів та бажаємо подальших успіхів та перемог!

Джерело інформаційного повідомлення сторінка Одеський припортовий завод/Odesa Port Plant у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.