З ініціативи директора ЮКП «Муніципальна варта» Сур’єва Івана для більш ефективної роботи, а також максимально швидкого реагування на надзвичайні події у нашій громаді було залучено громадське формування з охорони громадського порядку.

Городская хроника Новости

Зустріч із членами цієї добровільної організації відбулася у стінах мерії міста, де обговорили подальше співробітництво та пріоритети у роботі. Цього ж дня розпочалося спільне патрулювання пляжної зони Южного співробітниками КП «Муніципальна Варта» та членами ГФ з охорони громадського порядку «Муніципальна варта міста Южне» та пляжної зони села Кошари.

Було організовано зустріч із директором РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛАНДШАФТНИЙ ПАРК «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» Мельничуком Олександром. Він пояснив та показав на карті межі ландшафтного парку, що входять у територію Южненської МТГ. Позначив дві основні проблеми: – незаконний видобуток піску; – незаконний вилов риби (браконьєрство) Було здійснено об’їзд села Нові Біляри та села Сичавка. Жителі цих населених пунктів також можуть скористатися гарячою лінією ЮКП «Муніципальна Варта» 0980110339 (цей номер для всіх мешканців Южненського МТГ!) Іван Сур’єв упевнений, що спільна робота поліції, співробітників КП «Муніципальна Варта» та членів ГФ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ дасть потрібний результат. Найголовніше, щоб кожен мешканець громади відчував себе в безпеці та захищеності, а кожен потенційний злочинець розумів, що його протизаконне діяння не залишиться без покарання.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.