🤝За ініціативи фахівців служби зайнятості Южного відбулась робоча зустріч начальника Южненського відділу Ірини ЧЕРЕПАЩУК та заступника начальника відділу Оксани СЛІДЗЮК з керівництвом КНП “СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОГО КОМПЛЕКСУ “ОЛІМП”.

Городская хроника Новости

🔹Підприємство, незважаючи на всі негаразди війни, продовжує працювати, опікується персоналом та будує перспективи.
В партнерському діалозі з директором та керівництвом комунального некомерційного підприємства Олександром АНУФРІЄВИМ з’ясовані кейси служби зайнятості щодо укомплектування вакансій, навчання на замовлення роботодавця, у тому числі за рахунок ваучера та можливості неформального навчання.
🔹За участі представника депутатського корпусу Южненської міської ради Сергія НАЗАРЕНКА детально опрацьовані переваги використання мікрогрантів та ветеранських грантів для започаткування та розширення бізнесу, а компенсаційних програм щодо фінансової підтримки за працевлаштування внутрішньо-переміщених осіб, тих, хто потребує додаткових соціальних гарантій, за облаштування робочого місця для особи з інвалідністю 1 або 2 групи.
Досягнуто домовленості про співпрацю.

Джерело інформаційного матеріалу сторінка Южненський відділ Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості в соціальній мережі Facebook.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.